Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 145-146, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщение
    Все на нещо ще ти пречи тоя подлакътник ... къде на монетника къде на ръчната къде на закопчалката за колана ... грозна работа . Поне така както аз съм си го представял все ми се струва грозно
    Съгласен съм само за ръчната спирачка. Няма нищо по-благо от това да се разплуеш върху подлакътника, докато чакаш на някой дълъг светофар или задръстване, като с отработено движение на средния пръст си увеличиш музичката. А как се слага мазно трета...

По темата: На Илиенци има голям избор. За 20лв взех моя и съм доволен как пасна. Ще щракна планките за закрепване при желание утре

Comment

• Първоначално публикувано от spellmaste Покажи съобщение
      дайте идея за подлакътник на 145, както и откъде може да се купи. Гледах разни модели на разни места, но все нещо пречи да се монтират
      От 147 и 166 също стават, само трябва да си измислиш захвата

Първоначално публикувано от DMS Покажи съобщение
      Съгласен съм само за ръчната спирачка. Няма нищо по-благо от това да се разплуеш върху подлакътника, докато чакаш на някой дълъг светофар или задръстване, като с отработено движение на средния пръст си увеличиш музичката. А как се слага мазно трета...

По темата: На Илиенци има голям избор. За 20лв взех моя и съм доволен как пасна. Ще щракна планките за закрепване при желание утре

А ти трябва да минеш покрай сервиза да ти покажа новата модификация по колата Мисля, че ще ти хареса
      Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение
        А ти трябва да минеш покрай сервиза да ти покажа новата модификация по колата Мисля, че ще ти хареса

Бързо си се справил, ако е това за което си мисля

ПП: Някой може ли да каже, защо при докосване педала на спирачката - дисплея на часовника свети по-слабо, а вентилатора започва да духа по-силно.

Comment

• Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение
          Търсиш си пак същото.
          А от 1.6 боксер не знам коя година? Или трябва да е същото като години, двигател и модел?
          145 1.6 T.S. 99'

Comment

• Колеги,някой може ли да ми даде идея за един проблем.Сутрин като запаля и колата работи неравномерно и прекъсва доста,като загрее се оправя.Паля сутрин 3 километра до работа прекъсва,стои цял ден без да я пипам,паля след това вечерта и няма грешка работи идеално.Доста хора ми казват,че алфите били така,но мен това ме дразни и търся мнение дали може да се оправи.Както някой знаят колата е на 600км. след основен ремонт,свещите са нови,но не съм сменял кабели,обаче в тях не се съмнявам,защото като е топла колата се оправя.
            Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
            Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex... Bye my come dream...
            Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
            Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"

Comment

• Лично при мен този проблем се оправи от дебитомера.
              145 1.6 T.S. 99'

Comment

• Дебитомера е добре,изпробвах го.

Comment

• Първоначално публикувано от DMS Покажи съобщение

Дай някоя др. снимчица да видя как стои
                  Първоначално публикувано от DMS Покажи съобщение

ПП: Някой може ли да каже, защо при докосване педала на спирачката - дисплея на часовника свети по-слабо, а вентилатора започва да духа по-силно.
                  Тук и на мен ще ми е интересно да чуя отговор защото имам същия проблем
                  Първоначално публикувано от ivailo rachev Покажи съобщение
                  Колеги,някой може ли да ми даде идея за един проблем.Сутрин като запаля и колата работи неравномерно и прекъсва доста,като загрее се оправя.Паля сутрин 3 километра до работа прекъсва,стои цял ден без да я пипам,паля след това вечерта и няма грешка работи идеално.Доста хора ми казват,че алфите били така,но мен това ме дразни и търся мнение дали може да се оправи.Както някой знаят колата е на 600км. след основен ремонт,свещите са нови,но не съм сменял кабели,обаче в тях не се съмнявам,защото като е топла колата се оправя.
                  провери си и дросела ако не си го чистил ... моята правеше подобни магарии и след почистване се оправи
                  sigpic
                  33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                  Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

• И дросела е идеално чист,чистих го преди да сглобя колата.Съмнявам се в температурния датчик,но мисля първо да направя диагностика и тогава да предполагам.

Comment

• Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщение
                      Дай някоя др. снимчица да видя как стои
                      ---
                      Тук и на мен ще ми е интересно да чуя отговор защото имам същия проблем.
                      Чак проблем не, просто е интересно на какво се дължи.

Иначе за подлакътника са ме питали: "ама той си е от колата нали". Самият той се отваря и вътре си слагам панелчето на Веф-а, като не са ми нужни оригиналните джобове. Искам да подчертая, че слагането на втора скорост е още по-мазно от слагането на трета. Изразява се в съвсем леко придърпване на лоста с пръстите, без досадното напрежение и болки в кръста. В началото бях скепчино настроен, но повярвайте ми, то ми помогна, както и на хиляди други...

Last edited by DMS; d.m.y г., 17:12.

Comment

• не се и съмнявам , че е удобно но ми стои някак неестествено иначе си е готино да има къде да се подпираш ... аз си слагам левия лакът на кората до прозореца
                        sigpic
                        33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)

Comment

• А аз левия крак зад вратът
                          Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

• Първоначално публикувано от RealSeX Покажи съобщение
                            А аз левия крак зад вратът
                            Ще ми е интересно да те видя на баир как тръгваш.

Иначе си е благинка. И като визия и като функционалност пасна. Даже ми се е случвало пасажера да се облегне на подлакътника вместо мен.

И за да не е спам ще попитам още нещо интересно: когато докосна амбреажа леко (преди да го натисна) усещам едно леко равномерно биене, същото което го чувам и в купето освен характерното "мърморене" на дизела. Макар и слабо, с времето се увеличило, за да ми направи впечетление. Има предположения, но да видим...

Comment

• Ти ко душиш из нашия раздел бе Тишо ... дръжте шпионинааа !
                              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от changer Покажи съобщение
                                А от 1.6 боксер не знам коя година? Или трябва да е същото като години, двигател и модел?
                                Не ти върши никаква работа.Казах ти да си търсиш такова като твоето.
                                АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Working...
                                X